Finn Balans 

Vi är alla unika individer, som lever våra lika unika liv. Vi brottas med olika problem och har olika mål och förutsättningar.

Finn balans - är en process som kan jämföras med program inom personlig utveckling. Det bygger på förståelsen om hur människan verkligen fungerar. Under sju samtal kommer du steg för steg få en ökad förståelse till dess att det kommer till dig som en insikt. Du kommer få en djupare förståelse för vad som orsakar dina känslor. När vi känner oss nervösa eller deprimerade, inspirerande eller uppfyllda, vad är det som styr vad vi känner? När du fått den förståelsen kommer du få ett friare liv, oberoende av din bakgrund, din personlighet eller omständigheter. Din omgivning kommer märka skillnaden hos dig och du kommer bli mer lugn, trygg och närvarande. Inte helt ovanligt att människor kommer säga till dig att du fått ett glow runt dig.

Finn balans 
Vi kommer sammanlagt ha sju samtal under en sjuveckorsperiod. Vi kan lägga ut samtalen under en längre period om det passar dig bättre. Sju veckor kan för vissa kännas som en lång tid. Känner du igen dig i det, så får du ställa dessa sju veckor mot tiden du haft din nuvarande situation.
Du bokar din tid i kalendern. Jag försöker hålla så många tider som möjligt öppen i kalendern, då jag även arbetar som Vice Vd på ett hotell. Kan du bara kvällar och helger så går det bra att maila mig så ska jag göra mitt bästa för att hitta en tid som passar oss båda.
Läs om andra som blivit coachade


Betalning sker via Swish.
Godkänd som friskvård.