"Fredrica har hjälpt mig att tänka annorlunda vilket har gett mig mer balans. Hon är lugn, trygg och kopplar ihop principerna med bra metaforer så att man lättare kan ta till sig dem. Rekommenderar henne starkt"  -Maria,  Konsult 

Linas väg till ett bättre liv 

När Lina kontaktade mig var hon en högpresterande kvinna. Hon kunde slänga sig med många titlar. Festfixaren med stort F. Stöttepelaren som alltid fanns där för alla som behövde. Supermamman till sonen och hans vänner. Hon var även kollegan och ledaren som andra kunde förlita sig på. 

Lina höll ett högt tempo och i allt detta så glömde hon bort den viktigaste personen i hennes liv. Lina själv! 

Linas liv var som en berg- & dalbana, till dess att det bara fanns en dal kvar. Dagen kom då Lina blev sjukskriven. 

Livet hade kommit ifatt henne och hon sjukskrivs för depression och stress. Personer som kände henne hade bara mött den sprudlande Lina, den andra Lina var hon bra på att gömma. 

Efter en tid kunde Lina gå tillbaka till sitt arbete och sitt gamla liv.

När vi påbörjade vårt samarbete så hade Lina ett halvår tidigare gått igenom en skilsmässa och levde nu med en ny man. Under några få år hade det hänt  mycket i Linas liv och det var då jag kom in i bilden.  

Linas egna ord

Vart jag var...

Jag hade ofta ångest. En orolig pirrande känsla i hela kroppen. En ångest som gjorde att jag aktiverade mig mer för att inte behöva landa i mina känslor och känna. Det resulterade i att jag kände mig stressad, jämt. För att jag gjorde allt förutom att landa i hur jag mådde. I stressen växte det samtidigt fram en irritation, jag va jämt irriterad. Minsta lilla så högg jag som en orm, taggarna utåt direkt. Jag sa aldrig nej. Jag va en powerwoman...trodde jag! Livrädd att göra folk besvikna. Jag tog slut på mig själv.

Vad jag gjorde...
Fredrica erbjöd mig ett samtalsprogram om 7 samtal. Vi pratade via telefonen en gång varannan vecka. Varje samtal stannade jag upp helt en timma, jag lyssnade in Fredrica och analyserade allt hon sa. Hon fick mig att öppna nya sinnen.

Vart jag är...
Jag har inte alls lika mycket ångest. Som hypokondriker försvinner nog aldrig ångesten helt, men med redskapet att det är jag som styr mina egna tankar har hjälpt mig något enormt. Jag är inte alla till lags längre, jag har börjat lägga min tid och energi där jag känner att jag vill lägga den. Irritationen är också som puts väck, jag tar inte alls åt mig lika mycket av allt som jag gjorde innan. Jag lyssnar, tar in, reflekterar och går vidare.

Vi kan säga att jag slängt min offerkofta för gott.

Jag känner mig lugnare i mig själv överlag. Min bonusson sa till mig "Oj är du ledsen?" Mitt svar blev "Nej verkligen inte" Det var hans reaktion, när jag bara kände mig lugn. Det är dax för mig att börja lära känna mig själv på nytt. En lika sprudlande människa full av energi som innan, fast utan tankar som ger mig stress och ångest.

Jag avslutade det sjunde samtalet med "Tack Fredrica, du har förändrat eller gjort mig till ett bättre jag"
Svaret blev "Jag har gett dig redskapen, men det är DU som gjort jobbet"

Så tack till dig Fredrica men ett lika stort tack till mig själv. Keep up the good work!

// Lina


...

Är du i en liknande situation som Lina var i och vill förändra det?

Vill du prova på hur det är att arbeta med mig innan du bestämmer dig?
  
Börja  med att boka ett gratis samtal med mig, där du direkt får känna på hur det är. Det gör du här! 


Detta får du av mig  

Nu har du läst Linas och andras berättelser om hur deras liv ser ut efter de har arbetat med mig. Nu kan det vara din tur att göra samma resa.  Tänk att du kan ha ett helt nytt liv om mindre än två månader. Vill du läsa mer om att bli coachad av mig? Läs mer här.
Så vad är priset?

Din investering blir 
9600kr 

Jag väljer att se min mentor och  coach som en investering i mig själv och det är så jag tycker att du också se på denna coaching. Resultat du kommer få kommer vara livslångt och är applicerbart inom alla delar i ditt liv. Du kommer få med dig material efter vår coaching som kommer göra att du själv kommer kunna fortsätta din utveckling på egen hand. Så vad denna coaching skulle betyda för dig kan bara du veta. 

Så vad krävs av dig när vi jobbar tillsammans? 
Du kommer lägga en timme i veckan på att samtala med mig. Totalt kommer vi ha sju samtal. Jag finns där för dig under hela vårt samarbete och du har möjlighet att kontakta mig mellan samtalen. Och jag försvinner inte efteråt heller.  Du kommer inte behöva lägga mer tid på detta, än just den timme i veckan. Jag kommer be dig notera saker i din vardag som vi sedan går in på under samtalen. Jag jobbar mycket med metaforer för att du ska få den djupa förståelse som en metafor kan ge.

Du kommer först hur vi människor fungerar, varför vi gör som vi gör. Du kommer  börjar tänka annorlunda. När du tänker annorlunda förändas din värld och du får ett nytt liv. 

Nu har du möjlighet att bli coachad till ett lägre pris. Boka ditt första samtal innan 31 mars och du betalar 
6900kr 

Välkommen att höra av dig med frågor